Ik ben Judith op de Weegh-Flokstra, geboren op 14 juli 1960 in Bandung Indonesie, woonachtig in Bolsward

Op 2-jarige leeftijd ben ik met mijn ouders en de rest van het gezin naar Nederland gekomen.
na verloop van tijd merk ik, met name bij mijn ouders, dat de hang naar het verleden steeds groter wordt.
Dit is voor mij aanleiding geweest om eens te zien of ik iets voor "onze" oudere indische medemens kan betekenen.

Een Kumpulan biedt de mogelijkheid om Indische mensen die in een isolement zijn geraakt, vaak zonder dit zelf in de gaten te hebben, weer deel te laten nemen aan een sociaal gebeuren.
Dit heeft mij op het idee gebracht om voor de provincie Friesland een Kumpulan te organiseren in Bolsward.
Samen met vrienden en familieleden zullen we hier een 8 wekelijks terugkerend evenement van proberen te maken, uiteraard is een en ander mede afhankelijk van sponsoren en subsidieverstrekkers.