Kumpulan Bolsward 29 november 2009

 

Op veler verzoek trad het trio Midway opnieuw op. 1 Maart jl. zorgden zij eveneens voor een gezellige en vrolijke sfeer en toen al vroegen de gasten of deze groep nogmaals uitgenodigd kon worden, en dat kon!
Deze mannen beleven er plezier aan om muziek te maken en dat stralen zij uit. Voor ieder wat wils en, als rode draad, de krontjong liedjes, bovendien werden ook verzoeknummers gespeeld.

Tussen de bedrijven door werd een tweetal gedichten voorgedragen door Alex Chömpff en hij deed dit met verve. Velen herkenden zichzelf in de situaties die in de gedichten werden beschreven.

De organisatie werd aangenaam verrast door een aantal “nieuwe” aanmeldingen. Nieuwsgierig geworden door stukjes in de krant hadden mensen de telefoon gepakt en zich opgegeven voor de Kumpulan in Bolsward. Natuurlijk werkt dit als een stimulans en maakt het zinvol om vooruit te plannen. Het blijkt dat de behoefte er is.

Enkele gasten hadden het initiatief genomen om hapjes te maken en deelden dit uit, zo was er bijvoorbeeld wadjik. Een aardig gebaar.

De volgende Kumpulan zal op 28 februari 2010 zijn, dit, in tegenstelling tot eerdere berichten, (31 januari 2010) de zaal is namelijk niet beschikbaar op die datum en organisatorisch gezien is het beter om het een maand op te schuiven.
Na februari echter, is het de bedoeling om gewoon weer om de 2 maanden een Kumpulan te houden.

 xmastree

Judith op de Weegh-Flokstra
voorzitter Stichting Selamat Datang

 

 

SELAMAT TAHUN BARU DAN

SELAMAT HARI NATAL