27 Februari 2011

Na een “winterstop” van 3 maanden was vandaag de eerste kumpulan in het nieuwe jaar.
De band Tjampoer Delight was al vroeg in Ons Gebouw om alles op te bouwen en te sound-checken. De organisatie was intussen druk bezig om de zaal gezellig in te richten met een Indonesisch accentje hier en daar.
Niet lang daarna kwamen de eerste gasten binnen en deze werden hartelijk begroet. Ook waren er enkele nieuwe gezichten, hiermee was het bestuur aangenaam verrast.
De mannen van Tjampoer Delight creëerden met hun repertoire al snel een prettige sfeer en kregen enkele mensen zover dat ze de dansvloer opzochten om een beetje te swingen.
Theo Boiten van de Stichting Pelita had het aardig druk tijdens zijn spreekuur. Regelmatig zat er iemand bij hem met een vraag of om een luisterend oor te vinden.
Tenslotte werd de legende voorgelezen over het ontstaan van de Borobudur. Na het eten bleven de mensen nog even zitten om te genieten van de nostalgische liedjes, uit een ver verleden, vertolkt in onze moedertaal door Tjampoer Delight.

Namens het bestuur,

Judith op de Weegh