KUMPULAN 25 SEPTEMBER 2016

Een mooie nazomermiddag en een Kumpulan in Bolsward: een goede combinatie.
Rond half twee hadden de bezoekers een plekje gevonden en waren gezellig aan het bijpraten.
Het Sawitri Trio zou voor het eerst sinds lange tijd weer in complete formatie optreden. Toetsenist Erick Winterkamp kon om gezondheidsredenen een hele tijd niet musiceren en gelukkig was hij  ditmaal weer van de partij. Roy Hemler, Retno Sawitri en natuurlijk Erick Winterkamp zorgden voor heerlijke nostalgische muziek en de bezoekers genoten zichtbaar.
Stichting Pelita was wederom vertegenwoordigd door de heer Theo Boiten en Maureen Chömpff verkocht leuke, Indische spulletjes voor een klein bedrag. Bella Percawati vertolkte traditionele Indonesische dans en zag er prachtig uit.
De lootjes waren bijna uitverkocht, Nancy had dan ook erg haar best gedaan om met originele prijsjes te komen. Om 16.00 uur kon de nasi rames uitgeserveerd worden en dit viel erg in de smaak: Rempah, orak arek, sambal goreng tahu, sambal goreng kentang en acar ketimun.

Voorzitter Stichting Selamat Datang