KUMPULAN 23 November 2014

Met een ploegje van 4 vrijwilligers die inmiddels een sterk team vormen, is er een smakelijke nasi rames bereid. Deze nasi rames bestond ditmaal uit sambal goreng tahu-tempeh, opor ayam, sambal goreng telor, sambal goreng kering met acar ketimun en krupuk om het af te maken. Altijd opnieuw een uitdaging om de gerechten zo goed mogelijk op het bord uit te laten komen. Met veel humor en bereidwilligheid werden de pirings geserveerd door de mannen van de muziek, Remy en Roy Flokstra alias 2Midnight. Dit aanbod kwam spontaan vanuit deze twee broers en werd zeer dankbaar aanvaard.
De sfeer was erg vrolijk en vertrouwd, niet in de laatste plaats te danken aan de performance van het duo 2 Midnight. De dansvloer werd regelmatig opgezocht door de bezoekers.
De heer Oscar Johan, gehuld in traditioneel Javaans kostuum, gaf een vertolking van het Kerstverhaal “A Christmas Carol” in pecoh, dit was bijzonder geslaagd. Dit optreden werd in gebarentaal aangekondigd door Nancy de Ruiter, op verzoek van een zeer slechthorende bezoeker.

Er werd aandacht besteed aan de ontwikkelingen rondom de Stichting Pelita, hierover gaf de heer Theo Boiten een korte uitleg.
Ook aandacht voor het kortgeleden uitgebrachte boek Roep der Verten, van Lutgard Mutsaers, over de geschiedenis van krontjong muziek. Een exemplaar werd verloot en gewonnen door mevrouw Sandra Schönherr.
Ook de organisatie heeft genoten van deze middag!

Voorzitter Stichting Selamat Datang