KUMPULAN 23 JUNI 2013

Koffie en thee gezet, spekkoek gesneden en op de achtergrond speelt een cd met gamelan muziek. In de keuken staat kroepoek klaar en de lontong is gesneden, intussen wordt de taugé ontdaan van de worteltjes, een geduldig werkje met een mooi resultaat. Op het menu staat: gadogado met sateh babi. De mannen van de muziek doen de sound check.
Hulp komt mooi op tijd in sarong en kebaya nota bene! Zij nemen hun plaatsen in de keuken en achter de kaartverkoop. Daar is ook Theo Boiten, vertegenwoordiger van Stichting Pelita, hij richt zijn hoek in om spreekuur te houden.De gasten druppelen langzaam maar zeker binnen. Al gauw klinken de vrolijke golden oldies uit de jaren 60, vertolkt door de JayJays en de toon is gezet voor een gezellige kumpulan.
Er was aandacht voor het boek "Meisje van honderd" van Marion Bloem en een gesigneerd exemplaar werd verloot.
De middag vloog voorbij. Bijna alle kue kue was op en de gadogado viel ook in de smaak. Straks, 31 augustus wordt er een Pasar Baru georganiseerd, met lekker eten, goede muziek, Ricky Risolles en traditionele Indonesische dans en we hopen natuurlijk op heel veel gezellige mensen.

Stichting Selamat Datang