KUMPULAN 23 FEBRUARI 2014

De eerste kumpulan van het nieuwe jaar werd goed bezocht. Er melden zich nog steeds mensen die, door nieuwsgierigheid of anderszins gedreven, voor het eerst een kijkje nemen in het zaaltje van Ons Gebouw in Bolsward. Vaak vindt men het voor herhaling vatbaar en worden naam en adresgegevens opgenomen in het bestand van de Stichting Selamat Datang.
De JayJay’s verzorgden de muziek: een traktatie van The Shadows en andere easy-listening, vooral uit de 60-er jaren. Uit de vele positieve reacties kon worden opgemaakt dat het genre bijzonder in de smaak viel.
Er was cabaret in de vorm van Ricky Risolles, inmiddels een nationale beroemdheid en begrip in het Indo-wereldje. Hij wist de bezoekers herhaaldelijk aan het lachen te maken en ook te ontroeren, door situaties te schetsen die voor de aanwezigen zeer herkenbaar waren. Samen met zijn vaste gitarist/begeleider zorgde hij voor een gezellige en vrolijke sfeer.
Stichting Pelita was wederom vertegenwoordigd door de heer Theo Boiten en mensen maakten dankbaar gebruik van de actuele informatie die hij altijd voor hen paraat heeft.
De lootjes voor de tombola waren uitverkocht. Bij de prijsjes was een diner-bon, beschikbaar gesteld door het Indonesische cateringbedrijf Sinjo Jeff, deze bon werd er als eerste uitgekozen door de prijswinnares.
De middag vloog voorbij en ook de organisatie ging met een voldaan gevoel naar huis.

Stichting Selamat Datang