KUMPULAN 22 FEBRUARI 2015

Een zaaltje gevuld met ongeveer 50 bezoekers, 5  gemotiveerde medewerkers en 3 muzikanten, doe hierbij een flinke dosis leuke muziek, lekker eten , dan is het resultaat een gezellige, geslaagde Kumpulan.
Het trio R.A.R. (Reggie, Andy en Ronnie) was voor de eerste maal in Bolsward. Hun enthousiasme en plezier werkten aanstekelijk en misten hun uitwerking niet.  Grappige interacties met het publiek maakten al gauw dat de muzikanten zich thuis voelden, daarbij komt dat het repertoire (kroncong en country -klassiekers) heel goed past bij de Bolswarder Kumpulan.
Stichting Pelita was ook ditmaal vertegenwoordigd door de heer Theo Boiten en hield spreekuur tijdens deze middag.
Men kon een beetje belanja bij het tafeltje met snuisterijen en kleding van Maureen Chömpff.
Ook was er veel belangstelling voor de leuke prijsjes, met een Indisch accent, deze prijsjes kon men  winnen door lootjes te kopen. Er was bijvoorbeeld een aantal kleedjes van een dovenschool uit Malang (Bhakti Luhur), handgemaakt door de leerlingen, op deze manier wordt die school ook weer gesponsord.
Zoals gewoonlijk werd aan het einde van de middag gezamenlijk gegeten. Het maaltje bestond deze keer uit Soto Ayam met lontong.

voorzitter Stichting Selamat Datang