KUMPULAN 20 NOVEMBER 2016

 

 

Buiten woedde een november-storm en sommige bezoekers moesten takken aan de kant leggen om een parkeerplek vrij te maken. Gelukkig was iedereen veilig aangekomen en later ook veilig thuis.
Eenmaal binnen was de storm al snel naar de achtergrond verdreven en genoot iedereen, onder het genot van een risolles of pasteitje, van de gezellige muziek verzorgd door Remy en Roy Flokstra alias 2Midnight. Het repertoire en de manier waarop die wordt gebracht sprak de mensen opnieuw erg aan. Er kwamen verschillende verzoeken om dit muzikale duo vaker uit te nodigen en natuurlijk nemen wij dit in beraad.
De organisatie was erg dankbaar met de spontaan aangeboden hulp van Desiree en Marion Flokstra, dochter en echtgenoot van zanger Remy. Zij runden de bar prima samen.
De foto’s worden ons altijd toegezonden door Piet Lantinga en Henk Poeder, wij maken altijd dankbaar gebruik van deze leuke kiekjes, er staan ook leuke filmpjes op YouTube, geplaatst door Henk Poeder.
Nasi Rames viel erg in de smaak, dankzij de hulp van de familie Hagdorn die de Rendang en Sambal goreng  Tahu Tempeh voor hun rekening namen.
Voldaan en dankbaar kijkt de organisatie terug op deze bijzondere middag met bijzondere mensen.


Judith op de Weegh-Flokstra
voorzitter

 

 

 
klik op foto voor vergroting