Kumpulan 1 Juli 2012

Het was opnieuw een gezellige middag, met veel snoepen tussendoor en uiteindelijk weer lekker sateh met lontong en gado gado.
Remy en Roy Flokstra traden voor het eerst op als duo en dat was voor hen best spannend, zij waren heel benieuwd hoe deze try-out ontvangen zou worden. De broers liepen al een tijdje met het idee om als duo iets te doen in de muziekwereld. In Bolsward waren we erg blij met deze primeur. De wisselwerking tussen de bezoekers en het duo ontstond spontaan en van beide kanten werd zichtbaar genoten.
Ook werd er meegedacht over een naam. Voorlopig zijn zij te boeken als het duo R&R.

Theo Boiten was aanwezig om de mensen uitleg en informatie te geven, o.m. over het ontvangen van uitkeringen voor oorlogsgetroffenen. Regelmatig bezochten mensen hem aan zijn tafel op de vaste plek in de zaal. Zoals altijd had hij ook vandaag voor ieder een luisterend oor.

De heren Lapré en Oosterhuis waren aanwezig namens de stichting ‘40-‘45. Zij gaven een korte beschrijving over de Indië Herdenking op 15 augustus in Steenwijk. Belangstellenden konden zich hiervoor aanmelden.

voorzitter Stichting Selamat Datang