Klik op foto voor vergroting

 

 

KUMPULAN 19 NOVEMBER 2017

 

Het was een typische november middag: donker, nat en er waaide een harde wind. Gelukkig werd dit natuurgeweld getrotseerd en vonden de bezoekers een plek in de gezellige zaal van Ons Gebouw Batik kleedjes sierden de tafels en pilaren, de oude gietijzeren wadjan en het miniatuur Batak-huis stonden op hun plek op het podium. Deze attributen zorgden voor een warme sfeer van het oude Indië.
Remy en Roy Flokstra (2Midnight) brachten vrolijkheid en nostalgie met veel mooie, oude liedjes die nooit vervelen: Sepanjang Jalan Kenangan, Nona Manis en Ambon Manise…

De organisatie ontving opnieuw leuke prijsjes voor de tombola: originele mokken met het opschrift “Kopi Susu en Kopi Hitam”, met dank aan de gulle geefster Mrs. Hummingbird. Ook de mooie sjaals van Nancy de Ruiter werden door de winnaars blij ontvangen. Er moesten zelfs extra lootjes en prijsjes worden gemaakt omdat er meer vraag was dan aanbod.
Bij binnenkomst worden de prijsjes altijd uitvoerig bekeken en bewonderd, gelukkig valt het altijd in de smaak en het resultaat is dat de winnaars zelf een prijs mogen uitzoeken en de lootjes uitverkocht zijn.

Het maaltje bestond dit keer uit babi ketjap, frikadel jagung, atjar kuning, sambal goreng kering en krupuk kentang, met geurige pandan rijst.

Judith op de Weegh-Flokstra
voorzitter