KUMPULAN 19 FEBRUARI 2017

Het was een jaar geleden dat Reggie Nije uit Hoogeveen met zijn groep Gampang bij de Kumpulan optrad. Ditmaal kwam hij met zangeres Lena en gitarist Edwin als het trio Papaya en het optreden was opnieuw gezellig en goed verzorgd. Lena bracht zowel country nummers als krontjong ten gehore en Reggie zelfs enkele liedjes in het  Sundanese dialect. Edwin verzorgde interactie met het publiek door hen te betrekken bij het genre en de herkomst van het Indo-verleden. Heel bijzonder dat hij bereid was voor dit optreden helemaal vanuit Arnhem naar Bolsward te komen. Dit geldt overigens ook voor Nancy de Ruiter, zij is onmisbaar als hulp op deze middagen en verzorgt o.a. de lootjes-verkoop, hiervoor komt zij helemaal uit Almere. Debby de Wit is de stille kracht in de keuken en zorgt ervoor dat de snacks lekker warm bij de gasten op het bordje terecht komen.
Soto ayam met lontong en sambal kecap werd door deze dames opgediend en de bordjes met zorg en zeer smakelijk opgemaakt.

Voorzitter stichting Selamat Datang