KUMPULAN 17 NOV 2013

De laatste Kumpulan van het jaar. De hal van Ons Gebouw lag bezaaid met binnengewaaide herfstbladeren,  het is echt november-weer. Ondanks een aantal afmeldingen was er aardige opkomst en ontstond al gauw een ongedwongen sfeer.
In de nieuwe rubriek “Siapa Ini”  stond mevrouw Amelita Henze centraal.  Door deze rubriek weten we dat ze graag Smoor en Sayur Lodeh eet en dat ze veel creatieve hobbies heeft.
2Midnight was weer op z’n best. Remy en Roy Flokstra wisten al snel een gezellige, muzikale sfeer te maken door hun grappige interactie met de bezoekers.  De dansvloer werd al snel in gebruik genomen, natuurlijk voor poco-poco en hier en daar een jive of quick step.
Men kon ook een beetje belanja bij de gezellige verkooptafel van Maureen Chӧmpff, kleine kadootjes voor de feestdagen.
Theo Boiten van de Stichting Pelita werd regelmatig aan zijn tafel bezocht door mensen die zijn advies en bemiddeling nodig hebben voor het aanvragen van diverse uitkeringen voor Indische Nederlanders. Theo Boiten behandelt iedere vraag serieus en neemt hiervoor alle tijd.
De lootjes waren bijna allemaal uitverkocht en de prijsjes waren dan ook de moeite waard, zo waren er o.a. een prachtig boek met foto reportage uit het Voormalig Nederlands Indië, mokjes met spekkoek en leuke batik hebbedingetjes.
Later op de middag werd nasi rames geserveerd in rieten pierings, decoratief en praktisch!

Stichting Selamat Datang